Opening leercentrum

Opening leercentrum

Beste ouders,

Vanaf dinsdag 5/10 zal ons leercentrum openen.

Leerlingen kunnen op dinsdag en donderdag van 16.00 tot 17.00 een extra uur op school blijven om hun huiswerk te maken of om extra te oefenen. Er zal steeds een leerkracht aanwezig zijn om de leerlingen verder te helpen. Ook zullen er computers aanwezig zijn om opzoekwerk te verrichten of om digitaal te oefenen.

Er kunnen telkens 8 leerlingen inschrijven. Dit om de kwaliteit van de hulp te kunnen verzekeren. We gebruiken bij het inschrijven het principe ‘eerst is eerst’, maar we vragen u wel om ook rekening te houden met anderen.

Komt jouw kind graag oefenen in ons leercentrum, dan dien je hem of haar in te schrijven via de website. Je kan slechts inschrijven voor de week die komt. Op donderdag, nadat de oefenbeurt in het leercentrum is afgelopen, zal het formulier voor de volgende week online worden gezet. U kan voor het eerst inschrijven op donderdag 30 september.

Een oefenbeurt van 1 uur zal €2 kosten. De leerling betaalt ter plaatse.
Leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar komen slechts een half uur en zij betalen €1. Dit omdat een uur nog erg lang is voor hen.

De leerlingen mogen om 17.00 worden opgehaald aan de schoolpoort aan de kleuterschool.
De leerlingen van 1 en 2 mogen worden opgehaald om 16.30.
Leerlingen die alleen naar huis mogen, nemen een gehandtekend briefje mee.

Team De Droomgaard