Bike2School, want echte helden fietsen naar school

Bike2School, want echte helden fietsen naar school

Wist je dat je vanaf 1 september opnieuw kan sparen voor bucks? Ook nieuwe leerlingen kunnen deelnemen en mee beginnen sparen. Klinkt dat als muziek in je oren? Lees dan snel verder!

Bike2School, want echte helden fietsen, steppen of stappen naar school….

Vanaf 1 september 2022 kan je virtuele munten of ‘bucks’ sparen elke keer je met de fiets, met de step of te voet naar school komt. Een handige tag aan je fietswiel of je boekentas en een scanner aan de schoolpoort zorgen ervoor dat elke ochtend dat je naar school stapt, stept of fietst je bucks kan verdienen. Je kan de bucks uitgeven met je eigen persoonlijke bike2school betaalkaart die je samen met je tag van de school krijgt.

Die bucks zijn ook echt iets waard, want je kan ze uitgeven bij deelnemende lokale handelaars voor een waarde van 10 cent per buck. Hoe snel kan je die bucks dan verdienen? Als je 2 dagen duurzaam naar school komt krijg je 1 buck, of 0,10 euro.   

Is dit je eerste jaar op de school of deed je vorig jaar nog niet mee? Aarzel dan niet in om in te schrijven. Als je vorig jaar al mee deed dan kan je met je tag en betaalkaart gewoon verder sparen. Ben je je tag verloren? Laat snel iets weten aan je school om een nieuwe tag te krijgen en opnieuw te sparen.

Wil je graag nog wat meer informatie, neem dan een kijkje op www.iok.be/bike2school

Dit project werd gerealiseerd met financiële steun van EFRO Vlaanderen – GTI Kempen, Vlaanderen en de provincie Antwerpen.